Prva polovina 2021. popločana uspjehom – Osvojili smo četiri nove nagrade!

Da naš Bambo Nature niže samo priznanja i pobjede, dokaz je prva polovina 2021. godine. Kontinuirano zalaganje da na tržištu predstavimo najviši skandinavski nivo kvaliteta i ekološki sertifikovane proizvode, prepoznato je i krunisano sa čak četiri nove nagrade!

Bambo-sertfikat

Nosilac smo mnogih eko-sertifikata, što je sam po sebi dovoljan dokaz vrhunskog kvaliteta proizvoda za bebe. Ipak, uvijek je velika čast kada se naši trud i zalaganje vrednuju i neposredno od strane stručnjaka za bebe – majki! Sve nagrade su dodijeljene na osnovu korisničkog iskustva roditelja, što ih čini još važnijim i posebnijim, pogotovo u kada se u konkurenciji uz naš Bambo Nature nađu i mnogi drugi popularni brendovi.

A evo i koje nagrade su u pitanju!

“The Best ECO Products Award” nagrada koju dodjeljuje udruženje ekološki osviještenih potrošača u Francuskoj dobile su Bambo Dreamy pelene-gaćice koje su od maja dostupne i na našem tržištu. Sve detalje i gdje ih kupiti pogledajte ovdje.

“Eco Brand” odlikovanje u Poljskoj namijenjeno samo za najbolje prirodne proizvode koje nominuje poznata organizacija Forum Biznesu, a u čijem izboru smo se ove godine našli kao ekološki sertifikovan brend.

“Five Star Award” kao jedna od najprestižnijih nagrada u Portugalu, ima za cilj da potrošačima približi najbolje proizvode na tržištu, a ovaj put su u kategoriji pelena za bebe, svih pet zvjezdica odnijele naše Bambo Nature pelene.

“Mother and Baby Awards” priznanje osvajamo već drugu godinu za redom, a u pitanju je bronzana rozeta u kategoriji “jednokratne pelene sa najboljim performansom”.

Ove nagrade su dokaz da smo na pravom putu da ekološki prihvatljive jednokratne pelene za bebe učinimo novim osnovnim zahtjevom jer na taj način štitite ne samo zdravlje i kožu svoje bebe, već i njenu budućnost.

Opširnije o novim i prošlim odlikovanjima kojima smo nagrađeni možete pogledati na ovom linku, a mi se nadamo da će ih do kraja godine biti još više!

Podijeli tekst
Back to top