Bambo Nature kao dio Abena grupacije

Naša priča

Više od 40 godina Bambo Nature proizvode razvija i proizvodi ABENA, porodična kompanija sa sjedištem u Danskoj. Razvijamo i proizvodimo ekološke pelene i proizvode za njegu beba za porodice širom svijeta.

Tragove naše nordijske baštine možete pronaći u svakom proizvodu koji stvorimo – kako u dizajnu, tako i u sastojcima i materijalima koje koristimo. Bambo Nature pelene su prve pelene za bebe na svijetu koje su stekle cijenjeni Nordic Swan Ecolabel sertifikat.

Danas, naša linija proizvoda za njegu beba ne uključuje samo pelene za jednokratnu upotrebu, gaćice i vlažne maramice, već i proizvode za njegu kože koji su sigurni za bebu, ali i ostatak porodice.

Naše obećanje

Svaki Bambo Nature proizvod dizajniran je tako da pruži udobnost i sigurnost koja je obezbijeđena korišćenjem kvalitetnih sastojaka i materijala. Ono što je najvažnije, naši proizvodi pokazali su se jednako snažni i efikasni, koliko su sigurni i održivi.

Proizvodi za njegu koje smo kreirali dobili su najviši nivo akreditacija, nagrada i ekoloških sertifikata u svijetu. Smatramo da izbor sigurnih, nježnih i ekološki prihvatljivih proizvoda za bebu ne bi trebalo da znači kompromitovanje performansi. Nastavljamo sa istraživanjima i inovacijama kako bismo nadmašili naše ciljeve – i vaša očekivanja.

Naša odgovornost

Želimo ostaviti zdravu planetu punu prirodnih resursa našoj djeci i generacijama poslije njih. Da bi smanjio uticaj na životnu sredinu, ABENA, proizvođač Bambo Nature proizvoda, dobrovoljno je pristao da svoje proizvode podvrgne strogim i rigoroznim inspekcijama koje se tiču zaštite životne sredine.

Naši pogoni u Danskoj recikliraju 95% cjelokupnog otpada iz naše proizvodnje dječjih pelena. Otpad se sakuplja i prodaje kompanijama koje se bave reciklažom, kako bi se prerađivao i pretvarao u nove sirovine. Takođe, ponosni smo član Globalnog Sporazuma Ujedinjenih nacija.

Back to top