bambo nature prirodna kupka za bebe

Kako pravilno kupati bebu i koliko često?

Kupanje bebe je važan ritual u njezi novorođenčeta. Ovdje se ne radi samo o održavanju higijene, nego i o trenutku nježnosti, opuštanja i povezivanja roditelja i djeteta. Međutim, veoma je važno znati kako na pravi način okupati novorođenče, kako biste mu obezbijedili sigurno i ugodno iskustvo.

beba place

Da li bebu treba pustiti da plače?

Kada je u pitanju odgoj djece, roditelji se često suočavaju sa mnogobrojnim pitanjima, a jedno od najčešćih je da li bebu treba pustiti da plače, naročito tokom njenih prvih nekoliko mjeseci.

bebe i toplota

Kako da znate da li je vašoj bebi dovoljno toplo

Njega i održavanje pravilne temperature za vašu bebu ključni su elementi brige o njenom zdravlju i udobnosti. Novorođenčad i mala deca ne mogu verbalno izraziti da im je hladno ili toplo, pa je važno pažljivo pratiti znakove koji ukazuju na to da li je vašoj bebi dovoljno toplo.

ideje za poklone za klince

9 fantastičnih poklona od Deda Mraza: Evo šta da kupite klincima

Dolazak praznične sezone znači i da je pred nama period poklanjanja, a Deda Mraz sprema se donijeti radost i osmijehe na lica svih dobrih dječaka i djevojčica. Ako ste u potrazi za originalnim i posebnim poklonima za svoje klince, Bambo Nature vam donosi 12 konkretnih prijedloga.v

Idete na 1. rođendan? Evo šta možete da kupite za poklon!

Svi znamo koliko je poseban prvi rođendan, a odabir poklona može biti interesantna i radosna aktivnost – koja ponekad izaziva i stres zbog dilema i velikih ponuda. Zato vam donosimo nekoliko sjajnih prijedloga za poklone koji će obradovati roditelje, ali biti i korisni za bebu.

Back to top