Bambo Nature nagrade i priznanja

S ponosom vam predstavljamo naše bezbjedne Bambo proizvode koji će vam pomoći da se brinete o svojoj bebi. Nama mnogo znači kada ste, osim beba, i vi kao roditelj zadovoljni onime što koristite za redovnu higijenu i njegu. Tokom godina, roditelji, agencije za potrošače i časopisi su nam dodijelili brojna priznanja, preporuke i nagrade – i na to smo jako ponosni. Najnovije pogledajte na listi ispod.

The Best ECO Products Award (2021)

Na takmičenju u Francuskoj, Bambo Dreamy pelene-gaćice osvojile su prvu nagradu u kategoriji za najbolji ekološki proizvod! Ovu prestižnu nagradu dodjeljuje udruženje ekološki osviještenih potrošača “Bio à la Une”. Naše pelene-gaćice testirane su u više od 100 domaćinstava, a ostvarile su 17,2 od mogućih 20 bodova, čime je osigurana njihova pobjeda.

Eco Brand (2021)

Bambo Nature je imenovan ekološkim brendom u Poljskoj! Eco Brand titula se dodjeljuje brendovima na osnovu nekoliko faktora poput kvaliteta, reputacije i povjerenja. Organizacija koja stoji iza nominacije, Forum Biznesu, identifikuje samo najbolje prirodne i ekološki sertifikovane brendove, zbog čega je veliko zadovoljstvo naći se u užem izboru i biti dobitnik Eco Brand priznanja.

Five Star Award (2021)

Još jedna nagrada za Bambo Nature pelene, ovaj put u Portugalu! Five Star Award, pomaže portugalskim potrošačima da identifikuju najbolje proizvode, usluge i brendove na tržištu. Kvalitet proizvoda se ispituje i vrednuje na osnovu raznih testova, tržišnih studija i markera, a Bambo Nature rezultati nisu prošli nezapaženo budući da su dobili svih pet zvjezdica u kategoriji pelena za bebe!

Mother and Baby Awards (2021)

Na jednom od najeminentnijih takmičenja u Velikoj Britaniji, naš brend Bambo Nature ponovo je odlikovan bronzanom rozetom u kategoriji za “jednokratne pelene sa najboljim performansom”. Ono što ovo odlikovanje čini još posebnijim je dugogodišnje zalaganje Mother&Baby Awards takmičenja da pobjednici budu odlučeni isključivo na osnovu utisaka potrošača, odnosno “male armije mama” koje za svoje mališane biraju samo najbolje.

Loved by Parent’s Awards (2020)

Čak četiri nagrade u različitim kategorijama dodijeljene su našem brendu u nagradnom konkursu Loved by Parent’s u 2020. godini. Riječ je o nagradama u kategoriji njege i higijenskih proizvoda za bebe: PLATINUM nagrada za najbolje jednokratne pelene, PLATINUM nagrada za najbolje premium pelene, GOLD nagrada za najbolje vlažne maramice za novorođenčad i SILVER nagrada za ekološke vlažne maramice. Ovo je još jedna potvrda kvaliteta u koji ulažemo mnogo vremena i truda, koja nas čini jako srećnim i ponosnim. Hvala na povjerenju!

Mother and Baby Awards (2020)

Na prestižnom takmičenju Mother&Baby Awards u Velikoj Britaniji, Bambo pelenama je dodijeljena bronzana rozeta za “jednokratne pelene sa najboljim performansom”. Mother&Baby Awards se dodjeljuju već 27 godina i velika je čast učestvovati i ostvariti zapažene rezultate. Ovo priznanje je takođe posebno jer se pobjednici odlučuju isključivo na osnovu dugoročnog praćenja perfomansi pelena.

Project Baby Awards (2020)

Project Baby Awards, koji je na listi najprestižnijih takmičenja u Velikoj Britaniji, dodijelio je Bambo Nature pelenama bronzanu medalju u kategoriji “Najbolje pelene u 2020. godini”! Kompanija, sa čak 70 godina tradicije, svoj proizvod je na Project Baby Awards prijavila po prvi put ove godine, a činjenica da je osvojila bronzanu medalju je još samo jedna potvrda vrijednost i kvaliteta.

Babylist “Must Have Nappy” (2017)

Svaki roditelj ima svoje omiljene proizvode za bebe. U 2017. godini Babilist.com je pitao hiljade novih roditelja koja su tri najbolja proizvoda za bebu bez kojih ne mogu živjeti. Pobjednik za kategoriju “Pelene bez kojih se ne može” bio je Bambo Nature.

Loved By Parent’s Awards (2018)

Naše Bambo vlažne maramice bez mirisa drugu godinu zaredom osvojile su nagradu PLATINUM koju dodjeljuje Loved By Parent’s – i to u kategoriji najbolje ekološke vlažne maramice! Osim toga, nagrađeni smo GOLD nagradom za najbolje osjetljive vlažne maramice za bebe i SILVER nagradom za najbolje pelene za jednokratnu upotrebu. Hvala Loved By Parent’s!

Mumii Awards (2017 i 2018)

U 2018. godini naši Bambo proizvodi za bebe uvršteni su u Mumii Awards kategoriju “Najbolja oprema za bebe i mališane”. Bambo Nature pelene osvojile su CONSUMER CHOICE i SILVER nagradu za najbolje jednokratne pelene u upotrebi i SILVER za ekološke vlažne maramice.

U 2017. godini nagrađeni smo GOLD i CONSUMER CHOICE za najbolje ekološke pelene, a Bambo ekološke vlažne maramice su osvojile GOLD i CONSUMER CHOICE u kategoriji ekoloških maramica. Hvala Mumii!

The Ethical Consumer Best Buy Award

Bambo Nature pelene i pelene-gaćice nagrađene su nagradom Ethical Consumer Best Buy. Ova nagrada je konačna potvrda našeg etičkog označavanja i olakšava vam pronalazak proizvoda i usluga koji odražavaju vaše vrijednosti. To je jedinstvena oznaka koja detaljno sagledava etičku pozadinu kompanije koja stoji iza proizvoda i budućnost samog proizvoda u životnoj sredini. Hvala The Ethical Consumer!

Gentle Parenting Awards 2017

Nagrada Gentle Parenting donosi nešto novo u roditeljskoj industriji – oni nagrađuju etiku, a ne fokusiraju se na velike, poznate maloprodajne brendove. Nagrade ocjenjuju sopstveni eksperti kompanije Gentle Parenting, panel kritičara sastavljen od roditelja i hiljade roditelja koji posjećuju njihovu veb-stranicu. Pelene Bambo Nature i vlažne maramice osvojile su nagrade za ekološki osvještenu poslovnu praksu tokom životnog ciklusa proizvoda. Hvala Gentle Parenting!

Back to top