Planovi za budućnost: Bambo Nature još bolji u 2022!

Privodimo kraju i 2021. godinu, a samim tim je red da izvršimo evaluaciju svega što smo učinili kako bi mališanima koji svakodnevno koriste naše proizvode pružili najviši standard kvaliteta, ali i najavimo novitete koje pripremamo za 2022. godinu!

Bambo-Nature-BLOG-Naslovna-Januar

Kao i prošlih godina, i ove godine je vrijedni tim naših stručnjaka radio na unapređenju formule za sve naše Bambo Nature proizvode, a posebno pelene. Tako smo bili u mogućnosti da vam predstavimo pelene čije visokoupijajuće jezgro ne sadrži hemikaliju hlor, a za koju je na brojnim ispitivanjima utvrđeno da na bebinoj koži uzrokuje osip i svrab.

Osim toga, okitili smo se sa čak četiri nove nagrade, o kojima možete čitati ovdje, a među kojima su:

  • Five Star Award, Portugal
  • Mother and Baby Awards, Velika Britanija
  • Eco Brand, Poljska
  • The Best ECO Products Awards, Francuska

Godina nije prošla ni bez predstavljanja novog člana našeg asortimana na bh. tržištu, a riječ je o Bambo Dreamy noćnim pelenama koje su namijenjene starijoj djeci, a koja se muče sa mokrenjem u krevet.

Sve veća zainteresovanost roditelja širom svijeta za naš ekološki sertifikovan asortiman ono je što čini naše zalaganje utoliko više posebnim i podstiče nas da radimo još bolje i još inovativnije.

U nastavku saznajte već potvrđen novitet koji će uskoro biti spreman za tržište.

Koji su to naši planovi za još bolju 2022. godinu?

Budući da neki noviteti nisu stvoreni da budu iznenađenje već da unaprijed služe kao primjer i za druge brendove, prenosimo vam riječi Arne Terp-Nielsen-a, direktora za proizvodnju kompanije ABENA čiji brend je i naš Bambo Nature:

Naš najambiciozniji plan za 2022. godinu je lansiranje novog pakovanja za naše Bambo Nature pelene. U pitanju je pakovanje od recikliranog papira, i samim tim će se moći dalje reciklirati i time dati još jedan doprinos održivom ekološkom razvoju.

Ovaj poduhvat zahtijeva temeljno testiranje jer je vrlo važno da pakovanje uspješno izdrži vanjske uslove i transport bez nezgoda i kompromitovanja samog svog sadržaja, odnosno pelena, ali sigurni smo da ćemo uspjeti, kao i u svemu do sada!

Osim ovog velikog koraka, nastavljamo sa redovnim istraživanjima i implementacijom novih inovativnih tehnika u proizvodnji što doprinosi cilju da na police stavimo najsigurnije proizvode za vaše bebe od pomno biranih prirodnih sirovina.

U 2021. godini smo ostvarili brojne uspjehe, a u novu ulazimo sa još većim optimizmom i željom da što više roditelja prepozna standard skandinavskog kvaliteta naših Bambo Nature pelena i proizvoda za njegu bebine kože.

Podijeli tekst
Back to top