Noćne pelene-gaćice stigle u BiH! Potpuno jedinstven proizvod na tržištu

Naš Bambo Nature predstavio je tržištu novi, potpuno jedinstven proizvod, koji do sada nije bio dostupan porodicama u BiH. Riječ je o Bambo Dreamy pelenama-gaćicama namijenjenim većoj djeci koja se susreću sa problemom noćnog mokrenja.

Bambo-Naslovna-nocne-pelene-gacice

Svjesni smo da se mnoga djeca  i nakon svoje treće godine suočavaju sa pojavom noćnog mokrenja, čiji uzrok mogu biti razni faktori. Upravo zato, osmislili smo  Bambo Dreamy pelene-gaćice koje će djeci pružiti maksimalnu zaštitu od curenja tokom noći, ali i tokom dnevnih aktivnosti kao što su duge vožnje automobilom, izleti sa vrtićem ili neke druge situacije kada je pristup toaletu neizvjestan.

Poput naših klasičnih pelena, Bambo Dreamy pelene-gaćice su ekološki sertifikovane, ne sadrže štetne sastojke, hemikalije i druge supstance koje izazivaju iritaciju kože, alergiju i slično. Njihova hipoalergena svojstva čine ih potpuno sigurnim čak i za najosjetljiviju kožu.

Glavni i osnovni cilj koji smo imali bio je da djeci pružimo neometan san. Mokrenje u krevet nije rijetka pojava među djecom starijeg uzrasta, i predstavlja fazu koja se lako može prevazići uz pomoć mnogo razumijevanja, podrške ili pomoći ljekara. Naše noćne pelene-gaćice idealno su rješenje i za prelazni period navikavanja djeteta na tutu koji može biti stresan i izazovan. One su udobne i neprimjetne, a pružaju adekvatnu zaštitu od curenja.

Osim što su ultra upijajuće, dizajnirali smo ih da budu diskretne i izgledaju sasvim nalik klasičnom donjem rublju. Proizvodimo ih u suptilnim bojama i uzorcima, za djevojčice i za dječake.

Svako pakovanje sadrži 10 komada pelena-gaćica, a dolaze u dvije veličine, M – od 4 do 7 godina i L – od 8 do 15 godina, odnosno u dvije kategorije za težinu djeteta, prvu do 35kg, i drugu do 50kg.

Više o našem novitetu, Bambo Dreamy pelenama-gaćicama za djevojčice i dječake, možete pogledati na ovom linku.

Podijeli tekst
Back to top