Naš Bambo Nature od sada dostupan i u jednom od najvećih trgovinskih lanaca u BiH!

Veliko zadovoljstvo nam je da vas obavijestimo da naše Bambo Nature hipoalergene pelene od sada možete pronaći i na policama trgovačkog lanca Fis. Osim pelena, kupcima su dostupne vlažne maramice i podmetači na novim lokacijama: Banja Luka, Vitez, Brčko, a uskoro i Gračanica!

Bambo-Naslovna-Fotografija-Decembar

Odlučili smo da 2021. privedemo kraju uz jednu fantastičnu vijest, a to je veća dostupnost našeg Bambo Nature asortimana u poslovnicama Fisa – mjesta gdje svi rado obavljaju svoju višenamjensku kupovinu.

U pitanju su sljedeće adrese:

– Banja Luka, Branka Popovića bb
– Vitez, Poslovni centar 96
– Gračanica, Branilaca grada bb (USKORO)
– Brčko, Malezijski put bb

Kao jedini ekološki sertifikovan brend pelena u BiH, naš Bambo Nature se svake godine trudi da bude lako dostupan svim roditeljima i pomogne im da obezbijede svojim bebama proizvode najvišeg standarda kvaliteta koji štite i njeguju njihovu nježnu kožu.

Da se podsjetimo – u procesu proizvodnje ne koristimo štetne supstance poput hlora, kao ni druge poznate alergene i iritante. Osim toga, visok stepen upijanja i indikator vlažnosti vaš su glavni saveznik u prevenciji neugodnog pelenskog osipa koji muči mnoge bebe.

Niste još probali? Pridružite se i vi armiji zadovoljnih mama kojima je naš Bambo Nature prvi i jedini izbor za njihove mališane!

Osim u Fisu dostupni smo i u bolje opskrbljenim apotekama, a kompletnu listu svih prodajnih mjesta možete pogledati ovdje.

Podijeli tekst
Back to top