Mom&Baby Awards 2022: Nagradu za najbolje jednokratne pelene odnio naš Bambo Nature!

Apsolutno smo oduševljeni što možemo da podijelimo sa vama ovu sjajnu vijest – naše Bambo Nature klasične pelene osvojile su nagradu za “jednokratne pelene sa najboljim performansom” na prestižnom takmičenju Mom&Baby Awards 2022 u Velikoj Britaniji!

Bambo-Nature-Mart-Naslovna-v01

Nagrada za majku i bebu je jedna od najprepoznatljivijih nagrada u industriji proizvoda za bebe, a naš Bambo Nature već treću godinu za redom osvaja treće mjesto u kategoriji za najbolje jednokratne pelene.

Mom&Baby Award nagrada se dodjeljuje isključivo na osnovu recenzija i komentara pravih mama koje su testirale i koje vole naše proizvode, pa nam je samim tim veoma bitna i draga.

Od svog nastanka, posvećeni smo proizvodnji samo najkvalitetnijih proizvoda za bebe.

Naše pelene, vlažne maramice i asortiman za higijenu ne samo da su nosioci brojnih ekoloških sertifikata već su dermatološki testirani kako bismo bili sigurni da su nježni prema svim tipovima kože i ne sadrže hemikalije koje mogu biti krivac za nastanak pelenskog osipa i drugih kožnih reakcija.

U čast našem vrijednom Bambo Nature timu, koji čine i mame i tate, nastavljamo sa tradicijom nizanja uspjeha i kreiramo proizvode koje i oni sami bez ikakve sumnje koriste za njegu i brigu svojih mališana, a isto tako, zahvaljujemo se i vama jer bez vas ova nagrada ne bi bila ista i ne bi nas dodatno motivisala da naredne godine budemo još bolji.

Podijeli tekst
Back to top