Horoskop za bebe: kakva će biti vaša beba?

Pitate se kakva će vaša beba biti kada odraste? Tvrdoglava, stidljiva ili druželjubiva? Ako vjerujete u astrologiju, sve je to zapisano u zvijezdama!

Bambo-Naslovna-Fotografija-Novembar

Kada očekujete bebu, jedan od najuzbudljivijih momenata su oni kada se pitate ko će ova mala osoba postati! Hoće li biti avanturistična kao tata? Možda genije u matematici kao mama ili emotivna kao tetka? Da li bi vaša beba mogla da izraste u sportistu ili umjetnika, otvorenu ili stidljivu, tvrdoglavu ili opuštenu?

Iako je nemoguće sa sigurnošću znati da li će se vaš mališan ugledati na vas, ispoljiti osobine nekoga iz porodičnog stabla ili biti 100% jedinstven, uvijek se možete malo zabaviti uz ovaj tekst o povezanosti ličnosti beba sa njihovim horoskopskim znakom.

Beba vodolija (20. januar – 18. februar)

Bebe vodolije su spontane – nikad ne znate šta će sljedeće uraditi.

Astrolozi kažu: “Bićete iznenađeni stvarima koje ih nasmiju. Uvijek rade stvari koje su neočekivane.

Pobrinite se da podstičete i njegujete njihovu individualnost. Ako žele da se igraju sa određenom igračkom koja je iznenađujući izbor, sve dok je bezbijedna za njihovo korištenje, dozvolite im.

Beba riba (19. februar – 20. mart)

Bebe ribe su sanjari. Dovoljno je da im pustite tihu muziku i čitate. Ono što je super stvar je to što odlično spavaju! Stvorite umirujuću atmosferu za njih pomoću mašine za bijelu buku i bićete mirni duže nego drugi roditelji.

Beba ovan (21. mart – 19. april)

Ako imate malog ovna u kući, trebaće vam mnogo energije da održite korak sa njim.

Vaša beba će vas non-stop držati na nogama, ali i na oprezu!

Bebe ovnovi su veoma avanturistične. Moraćete da dobro zaštitite svoju kuću od oštrih površina i ćoškića jer su veoma pokretne i vole da lutaju svuda.

Beba bik (20. april – 20. maj)

Poznato je da su bebe bikovi malo tvrdoglave – ali to je samo zato što vole red i dosljednost. One postaju nervozne kada im se poremeti dnevna rutina.

Savjet: Dobar trik je da ih stavite na spavanje u redovno vrijeme svakog dana. Takođe, pobrinite se da vaša beba bik ima određenu rutinu hranjenja i igranja.

Beba blizanac (21. maj – 20. jun)

Bebe Blizanci vole da uče i poput sunđera su, pa se pobrinite da njegujete njihovu inteligenciju igrajući igre riječima i obavljajući aktivnosti koje promovišu kritičko razmišljanje.

Sjajni su komunikatori i velike pričalice

Beba rak (21. jun – 22. jul)

Bebe rakovi su veoma osjetljive, a to je važno imati na umu kada se psihički povezujete sa svojim djetetom i gradite zdravu emotivnu vezu.

Oni će imati veoma jaku vezu sa mamom i moraju da provedu mnogo kvalitetnog vremena sa njom“, kažu astrolozi.

Ne plašite se da im dozvolite da budu mamin dječak ili djevojčica. Takođe, bebe rakovi vole da provode dosta vremena kod kuće, pa je bitno da im stvorite sigurnu u odobnu okolinu za igranje.

Beba lav (23. jul – 22. avgust)

Pripremite se za mnogo smijeha! Bebe lavovi imaju odličan smisao za humor i veoma su šarmantne u društvu nepoznatih ljudi i porodice. Ekstroverti su i vole da budu aktivni. Odvedite ih na čas muzike, dajte im bubanj, loptu ili nešto drugo – važno je da im predstavlja izazov.

Beba djevica (23. avgust – 22. septembar)

Poput beba bikova, djevicama je potrebna rutina i one vole da stvari budu urađene na određeni način. Bebe djevice uvijek obraćaju pažnju na sve i uvijek pokušavaju da shvate stvari i analiziraju ih. Kada nešto radite, objašnjavajte im usput – to će stimulisati njihovo kritičko razmišljanje.

Beba vaga (23. septembar-22. oktobar)

Vage su društveni leptiri zodijaka. Oni vole da sklapaju prijateljstva. Važno je da budu uključene u grupe za igranje sa djecom sličnog uzrasta kako bi razvijale svoj talenat za komunikaciju. Baš kao i lavovi, one su pravi mali šarmeri.

Beba škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Poznato je da škorpije shvataju stvari ozbiljno i daju sve od sebe da sve što rade bude savršeno. Takođe, iako su ćutljive, njihove emocije su intenzivne i sve doživljavaju veoma duboko. Bitno je da im date prostora, ali i da ih ohrabrite da razgovaraju sa vama i pokazuju što više svoja osjećanja. Podržite ih u svim eksperimentima.

Beba strijelac (22. novembar – 21. decembar)

Bebe strijelčevi su uvijek u pokretu i nekoj vrsti akcije – ne mogu da sjede mirno. Uživaju da idu na mala putovanja ili u park da udahnu malo svježeg vazduha i upoznaju drugu djecu. Najgora stvar koju možete učiniti je da bebu strijelca čitav dan držite u kući – oni žude za avanturom.

Beba jarac (22. decembar – 19. januar)

Bebe jarčevi su uspješni u svim poljima koja ih interesuju. Oni žele da rade stvari prije drugih beba, kao što su puzanje ili pričanje. Vole da se takmiče i vole da uče stvari koje im predstavljaju izazov. Ponekad mogu da budu isfrustrirani kada njihov fizički razvoj nije sustigao njihov mentalni razvoj zato ih ohrabrite kada žele da naprave velike skokove, ali budite strpljivi kada su frustrirani.

Šta vi mislite? Da li ima imalo istine u ovim horoskopskim predviđanjima? Zanima nas da čujemo vaše mišljenje.

Podijeli tekst
Back to top