Bambo Nature još bliže mamama: Od aprila smo dostupni i u Aksa prodavnicama

Naše Bambo Nature ekološki sertifikovane pelene i linija proizvoda za njegu kože koja ne sadrži nikakve štetne sastojke, od sada je dostupna i u Aksi, najopskrbljenijem lancu potrepština za bebe.

Featured-fotka-Bambo-aksa.

Bambo Nature svojim odlikama ispunjava sva očekivanja roditelja i daje stvarne rezultate u borbi protiv pelenskog osipa i alergija na bebinoj koži. Danska firma koja je proizvođač, akcenat stavlja na zdravlje djeteta, a u svojoj proizvodnji koristi samo organske i najkvalitetnije sirovine iz prirode. Parfemi, vještačke boje i parabeni izbačeni su iz procesa proizvodnje, čime su eliminisani i glavni uzročnici iritacija što nas čini nosiocem  prestižnog Nordic Swan Ecolabel sertifikata.

Da su naše pelene pronašle svoje mjesto i učvrstile bazu zadovoljnih korisnika u BiH, potvrđuje i zastupnik brenda: “Širenje i rad na povećanju dostupnosti naših pelena na bh. tržištu pričinjava nam veliko zadovoljstvo, pogotovo jer dolazi kao rezultat sve veće potražnje i želje za kvalitetnim proizvodima, a naš Bambo Nature je oličenje skandinavskog standarda”.

Upravo je pažnja na sigurnost bebe u svakom segmentu dovela do kreiranja formule i odlika koje su Bambo Nature pelene učinile popularnim izborom roditelja širom svijeta. Neke od tih odlika su indikator vlažnosti koji promjenom boje signalizuje kada je pelenu potrebno promijeniti, visokoupijajuće punjenje i dizajn koji omogućava slobodu kretanja i zaštitu od curenja.

Osim u Aksi, sve naše proizvode možete kupiti u svim bolje opremljenim apotekama, čiju kompletnu listu možete pogledati ovdje. Dostupna je i online narudžba sa dostavom na kućnu adresu u internet trgovinama Akse, Moje apoteke i Apoteke Anapharm.

Kako biste bili u toku sa ponudom i novostima iz našeg asortimana  zapratite nas na društvenim mrežama: Facebook i Instagram.

Podijeli tekst
Back to top