Zašto da odaberete ekološke pelene Bambo Nature?

Mnoge navike je teško promijeniti, ali neke bi i te kako trebalo mijenjati. Mi vam predlažemo da počnete od odabira eko-pelena za bebe umjesto onih koje ste do sada kupovali, a ovaj tekst će vam pomoći da shvatite zašto.

Zašto izabrati bambo nature

Priroda i njeni resursi mogu i trebalo bi da se tretiraju sa istom pažnjom sa kojom se odnosimo prema našoj djeci. Tradicionalne pelene za jednokratnu upotrebu mogu da sadrže alergene, hemikalije i materijale kojima je potrebno stotine godina da se razgrade i  uz to kontaminiraju podzemne vode. Upravo zato su proizvodnja i korišćenje ekoloških pelena logičan izbor za nas.

Šta čini Bambo Nature najboljim ekološkim pelenama na svijetu?

Bambo Nature pelene su prve pelene za jednokratnu upotrebu na svijetu koje su dobile istaknuti i važni Nordic Swan Ecolabel sertifikat, a nedavno im je dodijeljen i EU Ecolabel sertifikat. To znači da možete da vjerujete da naše pelene za bebe ispunjavaju najstrože međunarodne zahtjeve, zakone i propise o bezbjednosti životne sredine:

  • Sirovi ili reciklirani materijali iz održivih izvora.
  • Transparentnost u lancu proizvodnje i snabdijevanja, i standardi pravedne trgovine.
  • Sigurni materijali – bez parabena, parfema i boja.

Bez obzira da li birate jednokratne pelene ili obično koristite višekratne pelene i po potrebi jednokratne, Bambo Nature pelene uvijek su siguran izbor. Pogotovo kada je u pitanju zaštita od curenja, sigurnost za kožu bebe, ali i za zaštitu okoline.

Podijeli tekst
Back to top