Najbolji (domaći) Instagram profili za mame

najbolji domaci instagram profili

Istina je da svi provodimo mnogo vremena na Instagramu i da to ponekad loše utiče na nas. Ne samo da sve te trenutke možemo provesti na bezbroj drugih načina, već nas i ono što vidimo često uznemiri, oneraspoloži i obeshrabri. 

ALI – to ne znači da treba da odustanemo od korištenja ove mreže, jer je ona postala dio svačije svakodnevice. To samo znači da treba da se okružimo nekim inspirativnim i vedrim ljudima koji će u svaki naš dan unijeti nešto novo, interesantno i pozitivno. Upravo zato želimo da sa vama podijelimo ovu malu, slatku listu, u nadi da će vas ovi Insta-kreatori inspirisati.

1. More Less Iness

Jedan od najljepših regionalnih profila posvećen majčinstvu i ljepotama koje isto donosi jeste profil sjajne Ines, majke tri prekrasne djevojčice – Zare, Amelie i Mile. Njen Instagram predstavlja skladnu kombinaciju skandinavskih enterijer priča, niza preporuka za majke i lijepih priča iz života roditelja. Uživaćete, obećavamo!

more less iness instagram

2. Tatin dnevnik

Tatin dnevnik je jedan od najpoznatijih Instagram profila u regionu koji je neobičan po jednoj stvari – napravio ga je i vodi jedan tata, što je kod nas prava rijetkost. Ovaj profil je definisan kao “digitalni dnevnik jednog Vukana i jedne Višnje, većinskih akcionara mog vremena i energije” – i to ga sasvim dobro objašnjava.

tatin dnevnik instagram

3. Ignjatova mama

Ignjatova mama, pravog imena Dušica, je sada već majka troje djece – a ne samo Ignjata. Radi kao vaspitač djece predškolskog uzrasta, tako da na njenom profilu možete da pronađete gomilu dobrih savjeta i interesantnih prijedloga kako da odgojite djecu, ali i da se zabavite sa njima.

ignjatova mama instagram

4. Mamica pesmarica

Ivana je napravila profil pod nazivom Mamica pesmarica koji je prepun poezije za djecu i roditelje. Osim prezanimljivih citata i korisnih savjeta, tu ćete pronaći i “Na slovo, na slovo” videe, te još mnogo sadržaja koji može pomoći vašim klincima da razviju sposobnost govora i povećaju svoj vokabular.mamica pesmarica instagram

5. Marina fit mama

Ovaj profil pomaže mamama da budu fizički aktivne i da imaju zdrave navike. Iza profila stoji majka dvoje djece koja je fitnes trener i savjetnik za ishranu. Njen sadržaj će vam potencijalno pomoći da nakon poroda vratite željenu kilažu – ako to želite! 

marina fit mama

6. Noas Photo

Ako želite da na Instagramu gledate najljepše fotografije novorođenčadi, ovo je obavezan profil za praćenje. Toliko ljepote i nježnosti na fotografijama nećete vidjeti nigdje drugdje. Biće vam dosta ovih nekoliko fotografija koje ostavljamo ispod da shvatite o čemu pričamo.

noas photo instagram

7. Vlada i Ljuba

Još jedan profil koji će vas apsolutno oduševiti svojim fotografijama. Roditelji Teodore i Petre napravili su jedno od najljepših online mjesta posvećeni klincima. U opisu profila stoji “priča o jednom odrastanju” i upravo to možete da očekujete, upakovano na najljepši mogući način.

vlada i ljuba instagram

To je za sada sve. Sigurni smo da ćemo u budućnosti podijeliti još interesantnih i inspirativnih profila sa vama, ako vam se to dopada. U međuvremenu, pišite nam u komentaru koga to vi volite da pratite – i zašto?

Podijeli tekst
Back to top