Bambo Nature postao zvanični prijatelj škole za trudnice Radosnica

Sa ponosom vas obavještavamo da je Bambo Nature, vodeći brend u proizvodnji ekoloških, hipoalergenih pelena za djecu i proizvoda za njegu beba, postao prijatelj Škole za trudnice “Radosnica”. Ovo partnerstvo označava početak saradnje između dva entuzijastična tima, oba posvećena podršci budućim roditeljima i njihovoj pripremi za dolazak na svijet njihovih mališana.

Bambo Nature je brend koji živi i promoviše skandinavski način života, gdje je ekološka osviještenost podjednako važna kao i visokokvalitetni proizvodi.

Brojni sertifikati i nagrade potvrđuju da Bambo Nature proizvodi ne sadrže parabene, parfeme, boje ni druge štetne konzervanse i baš to je doprinijelo ostvarenju saradnje sa Školom za trudnice.

Škola za trudnice “Radosnica” osnovana je u Banjaluci 2010. godine, a njen tim obuhvata ginekologe, babice, pedijatre, psihijatre, psihologe, nutricioniste, farmaceute i mnoge druge stručnjake iz domena reproduktivnog zdravlja žena i mentalnog zdravlja koji su na raspolaganju parovima koji čekaju bebu.

Naša saradnja sa Školom za trudnice “Radosnica” ima za cilj pružiti budućim roditeljima najbolje resurse i informacije o ekološkoj održivosti, ekološkim proizvodima organskog porijekla i njezi bebine kože. Kroz zajedničke napore, želimo podržati trudnice i mlade roditelje u njihovom putovanju prema roditeljstvu“, kažu predstavnici Bambo Nature brenda u BiH.

Bambo-Nature-x-Radosnica-Blog-1

Bambo Nature će od sada biti stalni gost i partner svih edukativnih programa, radionica i savjetovanja koje organizuje “Radosnica”, a sa sigurnošću možemo reći da ovo partnerstvo predstavlja i korak naprijed prema stvaranju budućnosti u kojoj će svi roditelji biti dobro informisani i spremni da pruže najbolju njegu svojoj djeci, istovremeno čuvajući našu planetu.

Za više informacija o Školi za trudnice “Radosnica” posjetite zvanični veb-sajt: Radosnica.org, a ukoliko ste aktivni na društvenim mrežama za sve novosti možete zapratiti i Instagram profil: Bambo Nature, Radosnica jer vam spremamo nagradne igre i druga iznenađenja.

Podijeli tekst
Back to top