9 fantastičnih poklona od Deda Mraza: Evo šta da kupite klincima

Dolazak praznične sezone znači i da je pred nama period poklanjanja, a Deda Mraz sprema se donijeti radost i osmijehe na lica svih dobrih dječaka i djevojčica. Ako ste u potrazi za originalnim i posebnim poklonima za svoje klince, Bambo Nature vam donosi 12 konkretnih prijedloga.

ideje za poklone za klince

1. Personalizovani dječji roman

Oduševite svoje dijete personalizovanim romanom u kojem je ono glavni junak priče. Neka avanture budu još zanimljivije kada su usklađene sa ličnim iskustvima vašeg malog avanturiste ili avanturistkinje.

2. Magični džin Čarobnjak

Igračka koja može da pogodi koju životinju ste zamislili tako što vam postavlja pitanja na koja vi odgovarate. Oduševila je cijeli svijet i jako je zabavna i odraslima.

3. Istraživački set za mlade naučnike

Za male znatiželjnike, set sa eksperimentima i laboratorijskom opremom biće savršen poklon. Potaknite klince da istražuju svijet oko sebe na zanimljiv i edukativan način.

4. Privatni časovi (čega god želite)

Ako vaše dijete pokazuje interes za umjetnost ili neku drugu oblast, poklonite mu/joj privatne časove crtanja, slikanja, nekog instrumenta, sporta ili nečega trećeg. Ovaj poklon će potaknuti kreativnost i pomoći u razvijanju talenta.

5. Edukativne puzzle

Izaberite edukativne puzzle igračke koje potiču razvoj motoričkih i kognitivnih vještina. Za to su idealni setovi poput puzzli koji pružaju sate zabave i učenja.

6. Pretplata na dječji časopis po izboru

Iako časopisi nisu TOLIKO popularni kao nekad, i dalje postoje neke opcije koje su interesantne, a to je poklon koji se konstantno ponavlja jer će stizati svakih mjesec dana (ili manje).

7. Dječiji set za vrtlarstvo

Za djecu koja vole prirodu, set za male vrtlare s posudom za uzgoj biljaka omogućuje im da razvijaju ljubav prema vrtlarstvu.

8. Mjesečna pretplata na knjige

U sopstvenoj režiji. Pripremite “lažni” bon koji kaže da će dijete svaki mjesec dobiti jednu knjigu po izboru, tako da svaki mjesec može iznova da razmisli i odabere nešto što će ga/ju uveseliti.

9. Kurs stranog jezika

Ako vam je dijete dovoljno poraslo i iskazuje interesovanje za jezike, možete da im poklonite i kurs stranog jezika za klince u nekoj od lokalnih škola jezika. To je u isto vrijeme i zabava i ulaganje u budućnost.

S ovim originalnim i konkretnim prijedlozima, Deda Mraz će zasigurno ostaviti neizbrisiv trag radosti u srcima vaših najmlađih.

Podijeli tekst
Back to top