5 stvari koje možete koristiti zajedno sa vašom bebom

Dolazak novog člana porodice donosi mnogo radosti i promjena u svakodnevnom životu. Pored brige o bebi, važno je da se brinete i o svom stanju (kako o umu, tako i tijelu). Postoje proizvodi koji su korisni u isto vrijeme i za vas i za vašu bebu i koji vam ujedno olakšavaju zajednički život i donose uštedu. U ovom tekstu ćemo vam predstaviti 5 takvih proizvoda.

mama i beba

1. Njegujuća krema za bebe

Krema za bebe nije korisna samo za njegu bebine kože, već i za vas. Ova blaga krema može se koristiti za hidrataciju kože, posebno na delikatnim područjima kao što su laktovi i koljena. Bambo Nature umirujuća krema je hipoalergena i ne sadrži jake hemikalije, pa je tako dobra za sve.

2. Pametni termometar za bebe

Pametni termometar je koristan uređaj za praćenje temperature vaše bebe. Daleko je jednostavniji za korištenje nego klasični termometri. Ujedno može biti koristan i za cijelu porodicu. Pojedini pametni termometri se mogu povezati i sa telefonima, pa tako možete imati uvid u promjene tokom dužeg vremenskog perioda, a to je dobro i za bebu i za vas.

3. Vlažne maramice za bebe

Vlažne maramice su veoma praktičan proizvod za brzu higijenu i čišćenje. Pored brisanja bebinih ruku i lica, vlažne maramice su korisne i za čišćenje vaših ruku ili brisanje raznih površina. Kvalitetne vlažne maramice su obično blage i nježne prema koži, što ih čini pogodnim za svakodnevnu upotrebu. Upravo takve su i ove.

4. Baby puder

Baby puder nije koristan samo za bebinu kožu, već i za vas. Namjena mu je višestruka. Baby puder može biti koristan za sprečavanje iritacija na koži u područjima kao što su prepone ili ispod dojki. Zato se koristi nakon depilacija. Često se koristi i da upije višak masnoće u kosi, umjesto šampona za suho pranje. Smiruje kožu i upija višak vlage. Zato ga svi vole!

5. Baby aspirator za nos

Baby apsirator za nos je koristan uređaj za olakšavanje disanja beba, ali takođe može biti koristan i za vas kada imate začepljen nos. Ovaj mali uređaj može pomoći da se brže riješite začepljenog nosa i udahnete lakše.

Ovi proizvodi su univerzalni i mogu olakšati život i vama i vašoj bebi. Kada birate ove proizvode, obratite pažnju na kvalitet i sastav kako biste bili sigurni da su bezbjedni.

Podijeli tekst
Back to top